Pradžia

Įrašai

Ekologinė diena, skatinanti kurti švaresnę aplinką sau ir aplinkiniams

06-Rusiuoki    Birželio 13 d. mokykloje paskelbta Ekologine diena. Iš anksto prisirinkę reikalingos medžiagos, nuo pat ryto mokiniai gamino darbelius iš įvairių atliekų.

Miestelio bibliotekininkė Roma Bugailiškienė  mokiniams siūlė pasigaminti įvairių darbelių iš odos atliekų. Didžiąją dalį dienos dalyvauta Kupiškio rajone įgyvendinamoje šviečiamojoje akcijoje, skirtoje informuoti atliekų prevencijos ir tvarkymo klausimais.

  Mokiniai ir mokytojai, dalyvaudami pažintiniuose žaidimuose, konkursuose ir viktorinose, buvo mokomi rūšiuoti bei atsakingai žvelgti į ateitį, kuriant švaresnę aplinką sau ir aplinkiniams. Mes ne tik pagilinome žinias, bet ir galėjome laimėti įvairiausių prizų, paženklintų akcijos logotipu bei šūkiu: „Nesiožiuok, rūšiuok“. Teisingai išsprendus kryžiažodį bei atlikus  užduotis specialiai akcijai išleistame laikraštyje, sukūrus originalų eilėraštį, laimėjus viktorinoje ar kitose rungtyse, buvo sukamas didysis prizų ratas. Visa tai suteikė džiaugsmo ir naudos tiek vaikams, tiek suaugusiesiems.

Direktoriaus pavaduotoja ugdymui  Audronė Liudvinavičienė

06-Rusiuoki1

06-Rusiuoki2

06-Rusiuoki3

06-Rusiuoki4

06-Rusiuoki5

06-Rusiuoki6

06-Rusiuoki7