Pradžia

Įrašai

Vėl Rugsėjo 1-oji!

R100    Baigėsi dar viena vasara, ir vėl Rugsėjo 1-oji – Mokslo ir žinių diena! Vėl atsiveria durys į atradimų kupiną žinių pasaulį. Šventiškai pasipuošę, nešini gėlių puokštėmis ir lydimi tėvelių, rugsėjo 1-osios rytą .į mokyklą rinkosi mokiniai.

Pirmoji pamoka vyko šventiškai papuoštoje mokyklos salėje. Nuskambėjus Lietuvos Respublikos himnui, mokinius, jų tėvelius, mokytojus pasveikino Virginijus Kaušakys, atsakingas už skyriaus ugdymo proceso organizavimą, priežiūrą ir kontrolę. Bendradarbiauti ir pažinimo keliu eiti kvietė Skapiškio seniūnijos seniūnas Ričardas Kiaulėnas. Mokiniai deklamavo eilėraštukus apie rudenį, mokyklą, atliko įvairias užduotėles. Pasukti galvas teko ir tėveliams, ieškant atsakymų į užduotus klausimus. Visiems mokiniams  buvo įteikti vardiniai pieštukai, o pirmokai  gavo po Kupiškio rajono savivaldybės įsteigtą  pirmoko krepšelį.

   Po šventinės pirmosios pamokos mokiniai, tėveliai ir mokytojos savo klasėse dalijosi vasaros įspūdžiais ir aptarė planuojamus atlikti darbus.

 Mokytojos Renata Zabulienė, Gitana Sriubiškienė

R101

R102

R103

R104

R105

R106

R107

R108

R109

R110

R111

R112