Pradžia

Įrašai

Vaisių ir daržovių mitingas

Sveikatiada   Projekto "Sveikatiada" organizatoriai visas projekto dalyves - mokyklas kviečia į smagų sveikatinimo renginių maratoną, skatindami patraukliai pristatyti įvairius mitybos bei fizinio aktyvumo klausimus mokyklos bendruomenėje.

   Palankūs sveikatai įpročiai savaime neatsiranda. Tam reikia valios, pastangų, tėvų ir mokytojų rūpesčio bei kruopštaus, sistemingo ir nuoseklaus darbo. Todėl kiekvieną mokslo metų mėnesį inicijuojamos aktyvios veiklos, parenkant idėjas mokyklose lengvai pritaikomoms ir moksleivius įtraukiančioms akcijoms bei renginiams.

   Penktadienį, rugsėjo 23 dieną, mūsų mokykloje vyko „Vaisių ir daržovių mitingas“. Šios akcijos metu buvo atkreiptas dėmesys į kasdienę šviežių daržovių ir vaisių vartojimo naudą (bei vitaminų ir mineralų svarbą) kiekvieno žmogaus organizmui. Ilgųjų pertraukų metu 6 ir 5 klasės mokiniai visą mokyklos bendruomenę vaišino obuoliais, dalijo skrajutes, kuriose buvo pateikta informacija apie vaisius ir daržoves.

   Pradinių klasių mokiniai ir jų mokytojos savo aikštelėje surengė įvairių rudeninių daržovių parodėlę, kurią aplankė ir pasidžiaugė visa mokyklos bendruomenė.