Pradžia

Įrašai

Kalėdinės šventės mokykloje

Kaled-Karn    Artėjant mokinių žiemos atostogoms, mokykloje vyko šventiniai renginiai. Pradinukai rinkosi į šventę „Kalėdų belaukiant“, o 5-10 klasių mokiniai ruošėsi  renginiui „Saulėgrįžą pasitinkant“.

    Gruodžio devynioliktos rytą pradinių klasių mokinukai kartu su tėveliais rinkosi į kalėdinę šventę. Belaukdami Kalėdų senelio, vaikai dainuodami ir šokdami sekė pasaką apie vilką, uodega gaudžiusį žuvį. Netrukus atvyko ir aktoriai iš „Drakoniuko“ teatro. Ragana ir klounas šoko, žaidė, pasakojo istorijas. Taip visi sulaukė Kalėdų senelio. Šis, pasiklausęs eilėraštukų, padovanojo vaikams saldainių. Grįžę į klases, pradinukai vaišinosi, sveikino vieni kitus ir tėvelius su artėjančiomis šventėmis.

Gruodžio 21 dieną mokykloje įvyko Kalėdinė popietė „Saulėgrįžą pasitinkant“. Jos metu klasės susikovė šventinėje  muzikinėje kovoje  „Chorų karai“. Kiekviena klasė tapo atskiru choru ir pristatė savo pasirinktą teatralizuotą dainą. Renginį organizavo ir vedė mokyklos vyriausieji – 10 klasės mokiniai – ir jų auklėtoja N. Bagdonavičienė.

Pradinių klasių mokinių šventės „Kalėdų belaukiant“ akimirkos:

Karnavalas-2012-1

5 – 10 klasių mokinių šventės „Saulėgrįžą pasitinkant“ akimirkos:

Karnavalas-2012-2

Vaizdo medžiaga:

5 klasė

6 klasė

7 klasė

 

8 klasė

9 klasė

10 klasė