Pradžia

Įrašai

Mažojo futbolo turnyras Biržuose

BirzuTurn    Sausio 26 dieną Biržuose vyko salės futbolo turnyras Rito Vaigino taurei laimėti. Jame dalyvavo šešios ekipos.

   Tai – 3 Panevėžio futbolo akademijos komandos, Šiaulių futbolo akademijos, Biržų Kaštonų pagrindinės mokyklos  ir Kupiškio „FC Kupiškis“ komandos.

   Kupiškio komanda buvo sudaryta iš Kupiškio Povilo Matulionio progimnazijos (treneris Ričardas Puntuzas) ir Skapiškio pagrindinės mokyklos (treneris Vytautas Starkus) mokinių. Mūsų mokyklai atstovavo šeštokai Gvidas Vaitonis, Matas Petuchovas, Gabrielius Petuchovas, septintokai Aurelijus Petrauskas, Paulius Talaišis, aštuntokai Aidas Sriubiškis, Nojus Petuchovas, Džordanas Vilimas.

   Turnyro nugalėtojais tapo Biržų komanda. 3 komandos surinko po lygiai taškų, todėl galutines vietas lėmė įmuštų ir praleistų įvarčių santykis. Kupiškio komanda užėmė IV vietą.

   Turnyre dalyvavusių komandų treneriai ir organizatoriai „FC Kupiškis“ komandos pasirodymą įvertino gerai. Geru žaidimu futbolo akademijos trenerius sudomino skapiškėnai Džordanas Vilimas, Aidas Sriubiškis ir Gabrielius Petuchovas. Geriausiu ir perspektyviausiu žaidėju „FC Kupiškis“ buvo pripažintas Gabrielius Petuchovas, o geriausiu turnyro vartininku tapo Aidas Sriubiškis. Jie buvo apdovanoti specialiais prizais.