Pradžia

Įrašai

Ateitininkų pavasaris

Ateitininkai-L    Balandžio 7 dieną rinkomės Laičiuose į koplytėlę Šv. Mišių, o po jų į laisvalaikio centrą  švęsti Vaikų Velykėlių. Šiam renginukui ateitininkai ir jų bičiuliai ruošėsi visą atostogų savaitę.

   Jie paruošė sceną apie Velykas, išmoko eilėraštukų, atsinešė daug išmargintų kiaušinėlių. Svečiuose apsilankė ir pati Velykė.

   Balandžio 13 d. mokyklos ateitininkų šv. Lauryno kuopa savanoriavo „Maisto banko“ akcijoje Kupiškyje. Surinkti maisto produktai  jau nebe pirmą kartą atiduoti Paketurių šv. Kazimiero vaikų globos namams.

   O po dviejų savaičių vykome į  globos namus susipažinti su šių namų auklėtiniais. Jau ne pirmi metai, kai mes savanoriaujame „Maisto banko“ akcijoje ir žinome, kad suaukotas maistas keliauja į mūsų rajono vaikų globos namus, todėl mūsų vaikams parūpo susipažinti, susidraugauti su šių namų auklėtiniais. Šį kartą  į globos namus jiems nuvežėme  žaidimų ir geros nuotaikos. Juk labiausiai šiems vaikams  reikia bendravimo, buvimo kartu, bendraamžių palaikymo bei geros nuotaikos. Net ir jų auklėtojos džiaugėsi, kad vaikai noriai ėmė žaisti mūsų siūlomus žaidimus. Greitai visi susidraugavo, juokavo, vyresnieji džiugiai žaidė su mažaisiais. Bet atėjo laikas atsisveikinti. Mūsiškiams sunku buvo palikti naujus draugus, o šie vis klausė, kada dar atvažiuosime pas juos. Sutarėm, kad kitas kartas tikrai bus.

Šv. Lauryno kuopos globėja
Ž. Andrijauskienė 

Ateitininkų pavasaris-13