Pradžia

Įrašai

Projektas „Mano augintinis“

Augintinis   Spalio pirmą savaitę vyko projektas „Mano augintinis“. Jis buvo skirtas atkreipti dėmesį į mūsų mažuosius draugus, tuos, kuriais pasirūpinti turime mes, dideli.

   Projekto metu pradinukai, pasirinkę patinkantį gyvūną, piešė spalvotomis kreidelėmis mokyklos kieme. Žavingais mokinukų piešinukais galėjome grožėtis visą savaitę.

   Kitą dieną vaikams teko užduotis pagalvoti, ko norėtų  paprašyti jų mažieji draugai, ir jų prašymus užrašyti. Vaikai labai rimtai dirbo aikštelėje piešdami ir užrašydami savo augintinių mintis. Prisiminė, kaip reikia rūpintis gyvūnėliais,  juos prižiūrėti, maitinti. Labiausiai visi laukė gyvūnėlių parodėlės. Jau nuo pat ryto smalsavo, kas kokius augintinius atsineš. Pradinukų aikštelėje laikinai įsikūrė Dovilės  Vilimaitės katytė Pūkė, Kamilės Spetylaitės baltas kaip sniegas triušis. Daug dėmesio sulaukė Lukos Janulionytės, Edgaro Damašo žiurkėnai. Taip pat vaikų glamonėmis buvo apdovanotas Gretos Tijušaitės triušelis. Visi suvokė, kaip svarbu globoti gyvūnėlius, tinkamai su jais elgtis.

Projektas-Mano augintinis