Pradžia

Įrašai

Kalėdiniai renginiai

Karn2013   Gruodžio 20 dieną mūsų mokyklos mišraus amžiaus grupės vaikučiai ir pradinukai, lydimi  mokytojų: A. Knabikienės, D. Petrulytės, R. Zabulienės, G. Sriubiškienės ir D. Notkuvienės, vyko į Panevėžį.

   Čia esančiame teatre „Menas“ jie žiūrėjo kalėdinį spektakliuką „Kur prapuolė Kalėdų pasaka“. Kalėdų pasakos ieškojo ne tik vaikučiai, bet ir pasakos herojai: lapė, besmegenis, senjoras Šabalbonas. Jiems padėjo keliauti pasakotoja, versdama knygos puslapius. Vaikai kartu su veikėjais  įveikė įvairias kliūtis, kol nukeliavo pas Kalėdų senelį ir gavo dovanų eglutę. Kartu su Kalėdų seneliu vaikai šoko, dainavo, linksminosi, šventės pabaigoje gavo kalėdinių dovanėlių. Pakeliui į namus aplankė Panevėžio miesto kalėdinę eglutę.

    Artėjant gražiausioms metų šventėms, mokykla pasipuošė šventine nuotaika. Kaip ir kasmet prašurmuliavo Kalėdinė popietė. Šiemet 5-10 klasių mokiniai buvo pakviesti į stebuklingą animacinių herojų pasaulį. Kūrybiškumu, artistiškumu pasižymėjo visos klasės. Penktos klasės mokiniai virto filmuko „Daktaras Aiskauda“ herojais, šeštokai inscenizavo pasaką „Pagrandukas“, septintokai šokdami virto kempiniukais ir mikimauzėmis , aštuntos klasės mokiniai priminė apie akmens amžiaus žmones vaidindami „Flinstounus“, devintokai pasirinko šiuolaikiškesnius filmukų herojus – vėžliukus nindzes.  O dešimtos klasės mokiniai, pasipuošę įvairiais animaciniais herojais,  vedė popietę. Po pasirodymų kiekvienoje klasėje vyko kalėdiniai žiburėliai. Linkėdami gražių švenčių ir gerų ateinančių Arklio metų, mokiniai atsisveikino su mokykla iki kitų metų išeidami šventinių atostogų.

Kalėdiniai renginiai-2013