Pradžia

Įrašai

Profesinio orientavimo išvyka

PrO3   Sausio 15 dieną 9-10 klasių mokiniai vyko į Kupiškio technologijų ir verslo mokyklą dalyvauti profesinio orientavimo pamokose. Juos lydėjo karjeros koordinatorė Oksana Morkvėnienė.

    Statybos darbų technologijos  kabinete mokinius pasitiko Kupiškio technologijų ir verslo mokyklos karjeros koordinatorė Dalia Viržintienė. Ji trumpai susipažindino su mokymo programomis, pristatė  filmą apie mokyklą.

PrO1   Apdailininko (statybininko) mokymo programos profesinio orientavimo pamoką vedė profesijos mokytojas Evaldas Bagdonavičius. Mokiniai susipažino su pastato sienų šiltinimo iš vidaus darbų technologija. Darbavosi kartu su III kurso apdailininko (statybininko) mokymo programos mokiniais. Profesijos mokytoja metodininkė Eleonora Kapočienė supažindino mokinius su padavėjo ir barmeno profesijos ypatumais. Padedant  mokyklos mokiniams, svečiai  serviravo stalus įvairioms progoms.  Su prekybos įmonių vadybininko padėjėjo atliekamais darbais, darbu su kasos aparatu  supažindino profesijos mokytoja metodininkė Violeta Svetickienė. Vyresnioji profesijos mokytoja Nijolė Vasiliauskienė kartu su virėjo mokymo programos mokiniais  mokė svečius  gaminti kibinus. Mokiniai ruošė tešlą, kočiojo, formavo kibinus ir dėjo kepti į orkaitę. Iškeptus ragavo ir džiaugėsi savo gaminiais. PrO2

   Apibendrinti veiklų mūsų mokyklos mokiniai buvo pakviesti į valgyklą. ten buvo pasivaišinti arbata ir bandelėmis. Mokiniai džiaugėsi, kad buvo įdomu  ir naudinga iš arčiau susipažinti su profesijomis.

Karjeros koordinatorė Oksana Morkvėnienė