Pradžia

Įrašai

Aktyvi bendruomenė - gyvas kaimas

Duonos-svente    Kovo 7 dieną skapiškėnai  rinkosi  į bendruomenės namus, kur vyko projekto ,,Aktyvi bendruomenė - gyvas kaimas“ baigiamasis renginys ,,Duonos šventė“.

   Mokyklos mokiniai, vadovaujami mokytojų Nijolės Bagdonavičienės, Vilmos Likienės, Rūtos Triubelienės, parodė meninę  programą apie duoną, jos kelią. Susirinkę žiūrovai galėjo susipažinti su  patarlių, mįslių, pasakų, dainų, šokių, žaidimų, kuriuose yra minima  duona, gausa. Šventę papuošė  mūsų pradinukų kūrybiniai darbeliai. Renginio metu koncertavo ir Skapiškio kapela ,,Mituva“, kuriai   negailėta plojimų. Kapeloje grojo ir dainavo net keturi mokyklos darbuotojai: Nijolė Greibuvienė, Virginijus Kaušakys, Rimvidas Jankevičius, Valentinas Zaborskis.

   Renginyje dalyvavęs seimo narys Sergejus Jovaiša džiaugėsi, kad pamatė  gražų, kūrybingą jaunimą, padėkojo  už šaunų koncertą. Renginio metu buvo įteiktos padėkos tiems, kas aktyviai dalyvavo įgyvendinant šį projektą. Padėka buvo įteikta ir mokyklos bendruomenei. Po renginio buvo vaišinamasi namine duona, duonos gira, karštomis bandelėmis.

Bendruomenės Duonos šventė