Pradžia

Įrašai

Psichologo Tomo Lagūnavičiaus mokymai

Lag    Lapkričio 21 dieną psichologas Tomas Lagūnavičius 5-10 klasių mokiniams vedė  seminarą ,,Kaip mokytis ir jausti malonumą“. Lektorius pateikė lengvai praktikoje pritaikomų metodų, kurie  padeda  lengviau pasiekti trokštamų rezultatų mokantis.

    Mokiniai mokėsi išlaikyti dėmesį, struktūruoti  ir įsiminti dėstomą dalyką, išbandė  greitojo skaitymo ir medžiagos konspektavimo būdus, bandė didelės apimties informaciją įsivaizduoti kaip dėlionę ar piešinį.

   Antroji dienos dalis  buvo skirta mokinių tėvams ir mokytojams. Psichologas mokė pažinti vaikus, patarė, kaip paskatinti  juos mokytis,  kaip padėti vaikams mokytis namuose. Mokytojus skatino pamokose mokyti vaikus  mokytis, patarė, kaip tai daryti. Taip pat  kalbėjo apie patikimus vaikų auklėjimo būdus, aptarė, kokių taisyklių turi laikytis tėvai ir vaikai, kad šeimoje vyrautų disciplina ir būtų išvengta  elgesio  problemų.

   Manome, kad šie mokymai buvo naudingi mokiniams, tėvams bei mokytojams, nes lektorius puikiai suderino  teorines žinias su praktine veikla.
 

Susitikimas su Tomu Lagunavičium