Pradžia

Įrašai

Pradinukų žiemos sporto šventė

Ziemos-sv    Vasario 5 dieną vyko  pradinių klasių sporto šventė „Žiemos džiaugsmai“. Šią šventę, kaip jau įprasta, organizavo mokytoja Dalia Notkuvienė. Dalyvavo visi mišraus amžiaus grupės ir pradinių klasių vaikai.

   Komandų kapitonai ketvirtokai susirinko komandas iš visų klasių, sugalvojo  joms pavadinimus ir šūkius. Pirmoji komanda vadinosi „Elniukais“, antra – „Kriuksiukais“, trečia – „Vikruoliais“, o ketvirta – „Grikiais“.

   Pirma šventės dalis vyko sporto salėje, antra – lauke. Rungtys buvo įvairios: kvadratas, estafetės, linksmasis krepšinis, bulvių mėtymas į kibirą, šokinėjimas su maišais, draugo vežimas rogutėmis.

   Žiemos šventės nugalėtoja tapo „Kriuksiukų“ komanda. Prizais ir padėkomis buvo apdovanoti visi komandų dalyviai. Mažieji sportininkai galėjo pasidžiaugti saldžiais prizais ir balionais. O daugiausiai džiaugsmo suteikė  važinėjimasis su šuniuku Spaiku, kurį atsivežė muzikos mokytoja Vilma Likienė.

   Po šventės vieni dėkojo sirgaliams, kiti linkėjo, kad daugiau būtų tokių švenčių, dar kiti sakė: „Svarbu ne nugalėti, bet dalyvauti“. Ypač mažiesiems patiko, kad šventė buvo dviejų dalių, o nuotaikingiausia jos akimirka - važinėjimasis su šuneliu Spaiku.

Pradinukų žiemos šventė 2015