Pradžia

Įrašai

Neabejingi savo mokyklai

M-mokykla   Birželio 4 dieną  6 – 10 klasių mokiniai rinkosi į mokyklą nusiteikę aktyviai dalyvauti netradicinėje pilietiškumo dienoje „Mano mokykla ir aš“.

   Direktorė supažindino su dienos veikla,  pasidžiaugė, kad mokiniai yra  pilietiški, aktyvūs, geranoriški, turintys savo nuomonę ir laisvai ją reiškiantys mokyklos bendruomenės nariai.

   Diena prasidėjo 2014-2015 m. m. neformaliojo švietimo būrelių veiklos  pristatymu. Direktorės pavaduotoja supažindino su būrelių lankomumu, džiaugėsi, kad net 95 proc. mokinių surado savo pomėgius atitinkančią veiklą. Mokiniai ir jų būrelių vadovai išradingai ir informatyviai pristatė veiklą, pasidalijo ateities planais ir ragino kitus mokinius įsijungti į būrelių veiklą. Visi nuoširdžiai džiaugėsi  įvairia neformaliojo švietimo būrelių veikla.

   Po to  išsiskirstė į savo kabinetus ir grupėmis diskutavo apie tai, kas mokykloje patinka, kas nepatinka, rašė pasiūlymus, pageidavimus, ką reikėtų keisti kitais mokslo metais.

   Grįžę į salę, mokiniai pristatė grupėse išsakytas mintis, aktyviai diskutavo, džiaugėsi mokyklos pasiekimais, gerais tarpusavio santykiais mokykloje. Ypač aktyvūs buvo aštuntokai ir dešimtokai. Direktorės pavaduotoja apžvelgė, kas padaryta šiais mokslo metais, atsižvelgiant į praėjusių mokslo metų mokinių siūlymus ir iniciatyvas. Kalbėta apie ugdymo plano įgyvendinimą, išklausyta mokinių nuomonė apie ugdymo procesą, diskutuota dėl vertinimo, ilgalaikių konsultacijų poreikio ir įtakos mokinių pasiekimams. Direktorės pavaduotoja supažindino su 2015-2016 mokslo metų ugdymo plano projektu.

Mano mokykla 2015