Pradžia

Įrašai

Skapiškio miestelio bibliotekai - 75

Bl1    Gruodžio 15 dieną į Skapiškio miestelio biblioteką sugužėjo daug svečių: atvyko mūsų rajono bibliotekininkai, nemažai skaitytojų iš Skapiškio. Buvo švenčiamas Skapiškio miestelio bibliotekos 75 metų jubiliejus.

 Dabartinė bibliotekos vedėja R. Bugailiškienė susirinkusiesiems priminė bibliotekos istoriją, pasidžiaugė renovacija. Kalbėjo buvusios bibliotekos darbuotojos, prisiminimais dalijosi vienas pirmųjų bibliotekos skaitytojų – V. Markevičius. Svečiai sveikino bibliotekos vedėją R. Bugailiškienę, o ji džiaugėsi ir dėkojo skaitytojams, iteikdama jiems padėkų raštus bei paruoštas dovanėles.

  Džiugu, kad į šį gražų renginį buvo pakviesti ir mūsų mokyklos būrelio „Pinokis“ nariai. Jie dar kartą suvaidino lėlių spektakliuką „Kačių ir pelių kelionė į vestuves“ ( pagal K. Borutos eiliuotą pasakaitę), padėkojo bibliotekos vedėjai už pasiūtas lėles - kates -  spektakliukui, už galimybę dalyvauti įvairiuose bibliotekos rengiamuose projektuose, pasveikino su jubiliejumi ir padovanojo Kalėdų gėlę. Prie būrelio narių sveikinimo prisijungė ir mūsų mokyklos direktorė Birutė Zaborskienė bei jos pavaduotoja Audronė Liudvinavičienė.

  Smagu buvo girdėti bibliotekos vedėją Romą Bugailiškienę  besidžiaugiant gražiu bendradarbiavimu su mokyklos bendruomene. Mokyklos direktorei ir mokytojams jubiliejiniame renginyje buvo įteikta nemažai padėkų, suvenyrinių puodelių, o pinokiukai ir jų vadovė A. Jankevičienė džiaugėsi apdovanoti dar ir spalvotais kalendoriais, įspūdingu saldainių medžiu ir nuoširdžiais renginio dalyvių „ačiū“ už patikusį spektakliuką.  

Bl2

Bl3

Bl4

Bl5