Pradžia

Įrašai

Labdaros ir paramos fondo „Švieskime vaikus“ dovana

Knyg00    Balandžio 27 dieną Kupiškio rajono savivaldybės viešojoje bibliotekoje vyko Vaikų knygos šventė dalyvaujant Labdaros ir paramos fondui „Švieskime vaikus“.

Fondo  misija – aprūpinti Lietuvos bibliotekas, mokyklas, darželius geriausiomis lietuvių autorių knygomis vaikams. Į renginį atvyko fondo organizatoriai ir jo įkūrėjas Ramūnas Karbauskis. Meninę kompoziciją parodė Kupiškio Povilo Matulionio progimnazijos dramos būrelis. Raiškiu skaitymu žiūrovus sužavėjo   Eligijus Dzikavičius iš Kupiškio Kupos pradinės mokyklos. 

  Renginio metu buvo apdovanoti  Kupiškio mažieji  skaitytojai,  per metus perskaitę  daugiau nei 100 knygų. Fondo steigėjas Ramūnas Karbauskis džiaugėsi, kad vaikai mėgsta skaityti, skatino draugauti su knyga kuo dažniau ir padovanojo visoms  rajono  vaikų ugdymo įstaigoms  pačių naujausių vaikiškų knygų.

 Mūsų mokyklos bibliotekos jaunieji skaitytojai gali džiaugtis  gavę dovanų  18  naujų spalvingų knygelių. Labai dėkojame Labdaros ir paramos fondo mecenatams Ramūnui Karbauskiui  ir Andriui Mamontovui ir už jų  altruistinę veiklą bei suteiktą  galimybę skaityti pačias naujausias  vaikiškas knygeles.

  Ir dovanotosios, ir visos kitos knygelės laukia skaitytojų mokyklos bibliotekoje.  

qw