Pradžia

Įrašai

Mes projekte „Atrask ir tobulink save“

Atrask   Mūsų mokykla dalyvauja vaikų ir jaunimo socializacijos projekte „Atrask ir tobulink save“. Šį projektą inicijavo Kupiškio technologijos ir verslo mokyklos kūno kultūros mokytojos Jūratė Ažubalytė ir Diana Balužytė.

 Projekto tikslas – suteikti mokiniams galimybę per edukacines veiklas geriau pažinti save, patirti bendravimo džiaugsmą, suteikti žinių, kurios padėtų integruotis į socialinę visuomenę. Projekte taip pat dalyvauja Subačiaus gimnazija, Panemunėlio pagrindinė mokykla, Kupiškio technologijų ir verslo mokykla.

  Rugsėjo 29 dieną įvyko pirmasis projekto dalyvių susitikimas Anykščiuose, „Dainuvos Nuotykių slėnyje“. Mūsų mokyklai atstovavo šešios 9 klasės mokinės. Mokiniai smagiai pramogavo, susipažino vieni su kitais. Mokytojai aptarė tolimesnius projekto planus, kurie bus įvykdyti iki sausio mėn. Artimiausiu metu vyksime į Subačiaus gimnaziją, kurioje mokiniai mokysis žaisti lauko teniso. Po to pakviesime į svečius pas save žaisti tinklinio. Į Panemunėlį vyksime dalyvauti krepšinio varžybose, o į Kupiškio technologijos ir verslo mokyklą -  žaisti futbolo. Ir tai dar ne visos veiklos, kuriose dalyvausime.

Mokytoja Oksana Morkvėnienė