Pradžia

Įrašai

Projekto „Atrask ir tobulink save“ uždarymas

Proj    Gruodžio 7 dieną vyko projekto „Atrask ir tobulink save“ apibendrinimas ir uždarymas. Šį kartą mūsų  mokyklai atstovavo 9 klasės mokinės.

Tai - G. Petrauskaitė, K. Vilimaitė, S. Lapeikytė, A. Pačebutaitė. Kiekvienos mokyklos atstovai turėjo atlikti namų darbus – parengti skaidres apie projekto veiklą. Mūsų mokyklos mokiniai į skaidres įdėjo nuotraukas, primenančios apie visas išvykas ir varžybas. Taip pat dalyvavome kryžiažodžių viktorinoje.

  Po to Kupiškio technologijos ir verslo mokyklos direktorė Lina Kaušakienė padėkojo visiems už aktyvų dalyvavimą ir apdovanojo sportiniu inventoriumi. Mūsų mokyklos mokiniams atiteko krepšinio kamuolys. Dovaną sėkmingai panaudosime kūno kultūros pamokose ir varžybose.

  Visiems dalyviams projektas davė daug naudos: galimybę susipažinti su kitų mokyklų mokiniais, draugiškai pasivaržyti skirtingose sporto šakose, apsilankyti ir papramogauti  dar nebūtose vietose. Dėkojame už suteiktą galimybę dalyvauti tokiame projekte KTVM mokyklos kūno kultūros mokytojoms Jūratei ir Dianai.

Mokytoja Oksana Morkvėnienė