Pradžia

Įrašai

Valentino diena kitaip 2017 – „Krisk į meilę“

V-kitaip    Tai prieš dešimtmetį užgimęs Kauno arkivyskupijos jaunimo sumanymas bei troškimas pasidalyti šios dienos džiaugsmu su mylinčiais ir trokštančiais mylėti žmonėmis.

Pasidalyti su visais, kam svarbi ne vienadienė, o prasminga meilė – jos kaip niekad reikia šiandien, vienišumo ir individualizmo šalčiui stingdant žmogaus širdį ir tarpusavio santykius.

  Vasario 14 dieną Kauno „Žalgirio“ arenoje  vėl vyko renginys „Šv. Valentino diena KITAIP“. „Ši šventė mums primena, kad įsimylėti yra „okey“, kad yra smagu dažnai įsimylėti ir kad įsimylėjimo autorius yra Dievas. Jis pirmas mus įsimylėjo, dėl to mes galime švęsti įsimylėjėlių dieną“, – sakė Kauno arkivyskupijos augziliaras vyskupas Kęstutis Kėvalas.

  10-ąjį Šv. Valentino dienų gimtadienį drauge su visais, atėjusiais į „Žalgirio“ areną,  šventė Mantas Jankavičius, Ieva Narkutė, Kauno miesto simfoninis orkestras, Vilniaus Šv. Jonų bažnyčios gospelo choras, grupės „Kūjeliai“, „Žalvarinis“, Laurynas Jacevičius, t. Lukas Laniauskas SJ, Rimas Šapauskas ir kiti.

  Nekomercinis renginys „Šv. Valentino diena KITAIP“ šiemet pavadintas „Krisk į meilę“, nes tėvas jėzuitas Pedro Arrupe sakė: „Krisk į meilę, lik meilėje ir tai nulems viską“. Šiame renginyje buvo smagu dalyvauti ir mums - Skapiškio pagrindinės mokyklos ateitininkams.