Pradžia

Įrašai

Dalyvavome konkurse, skirtame Nepriklausomybės Akto signataro Č. Kudabos atminimui įprasminti

Kdb0    Jau daugiau nei 10 metų mūsų mokyklos mokiniai dalyvauja Nacionaliniame mokinių Č. Kudabos geografijos konkurse. Kasmet po vieną 6-10 klasių mokinį, kuriam geriausiai sekasi mokytis geografijos, mokytoja Rasa Kaušakienė rengia šiam konkursui.

Šįmet konkurse dalyvavo šeštokė Evelina Žiaugrytė, septintokė Dominyka Šybaitė, aštuntokė Orinta Aleknaitė ir devintokė Ernesta Poškaitė. Konkursas vyko naujoje vietoje - Vilniaus universiteto Geomokslų institute. Kol mokiniai atliko teorines ir kūrybines užduotis, mokytojai klausėsi paskaitos apie šio konkurso sumanytoją - buvusį Č. Kudabos studentą doc. Rimantą Krupicką. Vėliau keliautojas Vytaras Radzevičius skaitė paskaitą „Aliaska – žmogaus ir gamtos darna“.

  Šiais metais į konkursą registravosi 826 mokiniai. Kaip mums sekėsi, sužinosime gegužės mėnesį. O tik atvykusius į konkursą mus nudžiugino maloni staigmena: pernykštis konkursinis Orintos Aleknaitės piešinys „Lietuva pasauliui“ atspausdintas ant vokų, kurie buvo dovanojami dalyviams.

Mokytoja Rasa Kaušakienė

Kdb1

Kdb2

Kdb3